Pogoji nakupa

Pri nakupu veljajo cene v trenutku oddaje naročila. Vse cene vključujejo davek na dodano vrednost (DDV). Cene se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.

Cene veljajo le za nakupe znotraj spletne trgovine in se lahko razlikujejo od rednih cen NutriLAB, d.o.o..

Slike so simbolične in ne odražajo vedno v celoti dejanskega stanja. Za morebitno napako pri vnosu cen in/ali ddv-ja ne odgovorja ne ponudnik izdelkov in ne ponudnik spletne trgovine.

Dostava

Naročene izdelke bomo dostavili najkasneje v sedmih delovnih dneh. Cena dostave znaša 3,92 €. Pri naročilih nad 40,00€ poštnino plača NutriLAB, d.o.o., naročnik/kupec plača samo vrednost naročenega blaga.

Stroške nakazila (manipulacija z denarjem)* vedno plača NutriLAB, d.o.o..

*V kolikor bi Vam poštar pomotoma zaračunal strošek nakazila (manipulacije z denarjem) Vas prosimo, da nas o tem nemudoma obvestite. Uredili bomo, da Vam pošta vrne strošek nakazila.

Dostavo bo opravil naš pogodbeni partner Pošta Slovenije.

Blago bo odpremljeno prvi delovni dan po potrditvi naročila. V primeru da je naročeni izdelek razprodan in ga trenutno ni na zalogi boste obveščeni po telefonu ali e-mail-u, kdaj boste prejeli naročeno blago.

V kolikor vas ob poskusu dostave paketa ne bo doma, boste v poštni nabiralnik prejeli obvestilo o pošiljki. Pošiljko lahko dvignete na vaši pošti.

Zamenjava in/ali reklamacija

Kupljeno blago kupec lahko zamenja samo nepoškodovano, v originalni embalaži in neuporabljeno. Zamenjava izdelka je možna v roku 15 dni od prejema blaga.

Odstop od pogodbe

Po zakonu o varstvu potrošnika ima kupec pravico, da v petnajstih dneh od prejema blaga podjetju pisno sporoči, da odstopa od pogodbe.
Če je potrošnik blago že prejel in od pogodbe odstopi, mora blago nepoškodovano in v nespremenjeni količini odposlati podjetju v petnajstih dneh po sporočilu iz prejšnjega odstavka, razen če je blago uničeno, pokvarjeno, izgubljeno ali se je njegova količina zmanjšala, ne da bi bil za to kriv potrošnik.

Prepoznavanje in popravljanje napak

Po oddaji naročila boste prejeli na vpisani elektronski naslov (uporabniško ime) tudi podatke o oddanem naročilu.

Garancija

Za blago, ki ga prodajamo ne zagotavljamo garancije, razen v primeru skrite napake.

Naročilo

Po prejemu vašega naročila vas lahko pokličemo in preverimo resničnost podatkov, zato je obvezen vpis vaše kontakne telefonske številke.

Pravno obvestilo

Blagovna znamka in logotip NutriLAB d.o.o. in NutriLAB -Pharma so pravno zaščitena.

Vsi materiali prikazani na teh straneh so v lasti podjetja NutriLAB d.o.o., ali pa ima podjetje dovoljenje za njihovo uporabo.

Varovanje osebnih podatkov

Podjetje NutriLAB d.o.o. zagotavlja, da podatkov, ki mu jih kupci posredujejo, ne bo posredovalo tretji osebi.

Podjetje NutriLAB d.o.o. se zavezuje, da bo vse pridobljene podatke svojih kupcev uporabilo le za namen nemotenega zagotavljanja storitve oziroma izpeljave naročila. Podatkov za druge namene ne bo uporabljalo.